RESORT HOTEL Oracle Hospitality softverski sistem

Resort hoteli su najčešći vid hotela na morskoj obali ili planini čije je poslovanje dominantno uslovljeno sezonskim karakterom posjete. Zbog toga ovakvi hoteli imaju specifičan način rada i zahtijevaju potpuno drugačiju poslovnu organizaciju od business tj. gradskih hotela. Samim tim i softverski sistem koji se koristi za upravljanje radom takvog resort hotela mora biti u punoj mjeri usklađen sa svim njegovim procedurama poslovanja. Crnogorski hoteli uglavnom spadaju u kategoriju resort hotela pa je i naša ponuda usmjerena u tom pravcu.

 

 

Oracle Hospitality softverski sistem je integralni skup programskih modula koji u cjelosti pokriva rad najrazličitijih vrsta resort hotela. Oracle Hospitality je višedecenijski lider na globalnom tržištu hotelskih informacionih sistema. Njihovi prozvodi predstavlju de-fakto standard za hotelsko poslovanje kako u svijetu tako i kod nas u Crnoj Gori.

 

Jedna od glavnih odlika Oracle Hospitality sistema je mogućnost integracije sa drugim važnim hotelskim sistemima. Na taj način vaš cjelokupan tehnički sistem u hotelu postaje integrisana cjelina koja vašem gostu pruža ugodan boravak u objektu a vašem osoblju maksimalno automatizuje sve opertivne radne procese. Investitoru pomaže da poveća prihode i maksimalno smanji troškove. Ne postoji niti jedna funkcija hotelskog poslovanja za koju Oracle Hospitality sistem već nema rješenje. Bilo da se radi o procesu prodaje kapaciteta ili kontroli rada vaših sobarica. To je razlog zašto gotovo svi najpoznatiji svjetski hotelski brendovi koriste Oracle Hospitality proizvode.

 

Montora tim vam nudi sve usluge vezano za planiranje, uvođenje i održavanje hotelskog sistema uključujući i usluge obuke vašeg osoblja. Za dodatne informacije pozovite naš Call centar na broj 19999.