AUTOMATSKI MINI BAR

 

iPad Valet je specijalna softverska aplikacija dostupna na iPad uređaju koja gostima omogućava pristup brojnim hotelskim sadržajima i hotelskim servisima. Gost može putem multi jezičkog ekrana sa interaktivnim sadržajima da iz svoje sobe samostalno lako rezerviše sve raspoložive hotelske usluge.

 

Osim toga iPad Valet takođe zamjenjuje i standardne kataloge i štampane materijale koje hoteli obavezno imaju u sobama. Na ovaj način se sve važne hotelske informacije lako svakodnevno ažuriraju. Gostima se nude razne usluge npr. izbor jela, preporuke glavnog kuvara za taj dana, raspoloživost Spa centra, lokalne mape i znamenitosti, informacije o događajima i festivalima, radno vrijeme, aerodromske informacije itd.

 

Pošto je u pitanju interaktivna aplikacija koja se izvršava na iPad uređaju ona omogućava gostima da poručuju usluge koje se konzumiraju u hotelskoj sobi ili drugačije. Npr. na ovaj način može da se kupi i neki artikal iz hotelskog shopa/prodavnice/boutique-a.

 

Sistem radi i proaktivno što znači da ima mogućnost da se elegantno rade promocije određenih usluga i proizvoda koje se nude hotelskim gostima na prihvatljiv način.

 

iPad Valet je potpunosti integrisan sa hotelskim TV sistemom, Fidelio hotelskim PMS sistemom, Oracle restoranskim sistemom kao i eksternim rezervacionim sisteimima baziranim na web interfejsu.

 

Za dodatne informacije pozovite naš Call centar na broj 19999.