INTERNET & LAN MREŽA

Savremeni hotel najnovije generacije ne može da se zamisli bez tehnoloških sistema i interneta. Za postavku gotovo svih bitnih tehnoloških sistema mreža je jedan od osnovnih preduslova bez obzira o kom tipu hotela se radi, njegovoj veličini ili kategoriji. Postojanje odgovarajuće LAN mreže i pristupa internetu je neizostavna stavka svakog hotelskog projekta!

LAN mreža

site-img84

 

Pravilno projektovana LAN mreža predstavlja kičmu poslovanja savremenog hotela najnovije generacije. To više nije mreža koja povezuje samo računare unutar hotelske organizacije već je to infrastrukturna magistrala po kojoj se IP protokolom…

Hotelski WiFi sistem

 

Kvalitetan Bežični internet pristup je jedna od najvažnijih tehnoloških karakteristika svakog hotela koji drži do kvaliteta svojih usluga. Bilo da se radi o biznis hotelu ili resort-u WiFi internet je obavezna stvar!

Tarifni paketi i provajderi

 

Izbor provajdera Internet usluga, TV kanala (SD, HD) i operatera Fiksne telefonije u velikoj mjeri određuje buduće redovne troškove vašeg hotela i visinu faktura za ove servise.

Web sajt & booking

 

Web sajt hotela je važan dio identiteta svakog hotela. Budite atraktivniji od drugih! Na bazi vašeg hotelskog web sajta će veliki broj gostiju doneti važnu odluku da li da izabere vaš hotel ili ne?