HOTELSKI WIFI SISTEM Internet u svakoj tački u Hotelu

Kvalitetan Bežični internet pristup je jedna od najvažnijih tehnoloških karakteristika svakog hotela koji drži do kvaliteta svojih usluga. Bilo da se radi o biznis hotelu ili resort-u WiFi internet je obavezna stvar!

 

Prošlo je vrijeme kada je WiFi bilo dovoljno obezbijediti u holu hotela. Gost je navikao da internet kod svoje kuće i na poslu ima u svakom momentu bez obzira koji uređaj koristi. Mobilni telefon, Smart telefon, Tablet, Notebook ili PC. On mora da ima kvalitetan internet. Osim toga hotel treba da definiše da li želi da pristup internetu gostima tarifira na elegantan način i efikasno naplati (kroz zbirni hotelski račun ili individualno plaćanje) za šta je potrebno poseban sistemski modul iz naše ponude.

Da li WiFi AP (Access Point) postaviti u svakoj sobi, da li ga staviti u hodniku hotela? Kako riješiti WiFi na bazenu, plaži ili terasi? Da li internet za goste naplaćivati ili ne? Kako uraditi tarifiranje interneta? Kako zaštiti pristup WiFi hotlskoj mreži? Kako odvojiti WiFi za goste i WiFi za zaposlene?…..Samo su neka od pitanja za koje vam trebaju pravi odgovori i kvalitetna rješenja.

 

Montora tim vam može pomoći da, prateći najsavremenije ICT trendove uz minimum investicije, kvalitetno riješite pitanje hotelskog WiFi sistema.

 

Za dodatne informacije pozovite naš Call centar na broj 19999.