HOTELSKI RESTORAN Simphony POS Sistem

Restorani predstavljaju neizostavan segment tj. sastavni dio poslovanja hotela. U restoranima se generiše i do 35% prihoda jednog hotela dok istovremeno restorani predstavljaju i mjesta najvećeg troška u hotelskom preduzeću. Zbog toga sistem za upravljanje radom restorana predstavlja izuzetno bitan činilac poslovanja savremenog hotela. Ima ulogu da pomogne u podizanju prodaje i smanjenju troškova.

Montora tim u ponudi ima najraznovrsniji izbor specijalizovanih Oracle restoranskih informacionih sistema za hotelsko poslovanje. Osim velikog broja objekata u Crnoj Gori koji koriste prestižni Oracle sistem važno je istaći da je Oracle globalni lider u ovoj branši sa preko 250.000 restoranskih objekata širom svijeta. U ponudi imamao sve module restoranskih sistema uključujući i specijalizovani Oracle hardver i sve moguće napredne opcije za operativu i praćenje rada hotelskih restorana.

 

Montora tim vam nudi sve usluge vezano za planiranje, uvođenje i održavanje hotelskog sistema uključujući i usluge obuke vašeg osoblja. Za dodatne informacije pozovite naš Call centar na broj 19999.