HOTELSKA TELEVIZIJA Interaktivan pristup hotelskim sadržajima

 

Bez obzira na kategoriju i veličinu hotelskog objekta TV uređaj u hotelskoj sobi predstavlja neizostavan dio opreme. Napredak tehnologije posljednjih godina donosi brojne novitete koji značajno mogu promijeniti ulogu TV uređaja u hotelskoj sobi. To više nije samo televizor za prikaz TV kanala već interaktivni monitor preko koga gost može da, osim gledanja TV programa, interaktivno obavlja i brojne hotelske operacije (poručivanje usluga, pregled računa,…), dobija sve bitne informacije o hotelu, surfuje internetom, pristupa socijalnim mrežama, gleda filmove na zahtjev (Video on Demand) itd. Svakoga dana mogućnosti postaju sve veće i veće. Najvažnije je napomenti je to da pravi hotelski TV sistem mora biti povezan i tijesno integrisan sa glavnim hotelskim softverskim PMS sistemom za vođenje hotela!

 

Da bi to bilo moguće hotel mora u startu da se opredijeli da li želi da izvrši nabavku namjenskog specijalizovanog sistem za hotelsku televiziju ili običnog kućnog TV sistema. U fizičkom smislu tj. spolja gledano tu se ne vidi neka velika razlika jer i jedna i druga opcija u hotelskoj sobi podrazumijeva TV prijemnik koji se na prvi pogled ne razlikuje u hotelskoj i tzv. ”home” varijanti.

Bitna razlika, u fizičkom smislu, se ogleda u tome što hotelski TV sistem ima samo jedan daljinski upravljač u sobi čime olakšava vašem gostu i čini njegov boravak ugodnijim (kućna TV varijanta ima 2 daljinska upravljača).

 

Montora tim ima stručnu ekspertizu za uvođenje raznih varijanti specijalizovanih Interaktivnih hotelskih TV sistema najnovije generacije. Za dodatne informacije pozovite naš Call centar na broj 19999.