RESTORANSKI SISTEM Simphony Sistem - Svjetski no.1

Da li imate mali Caffe Bar ili globalno rasporostranjen lanac restorana Oracle ima adekvatan proizvod za vas.

Bez obzira da li pijete kapućino na aerodromu u Frankfurtu, zabavnom parku Diznilend, plaži u Kamenovu ili nekom malom restoranu u Tribeca četvrti u NewYorku vidjećete isti Oracle sistem na šanku. Pažljivo izabran skup potrebnih funkcionalnosti uz odgovarajuću cjenovnu politiku i najbolji mogući odnos cijena-kvalitet je odlika višedecenijskog globalnog lidera na polju restoranskih sistema. Investicija u Oracle sistem je trajna investicija!

Zato nemojte imati dilemu sa Oracle-om imate punu kotrolu poslovanja vašeg ugostiteljskog objekta.

Hotelski restoran

site-img84

 

Restorani predstavljaju neizostavan segment tj. sastavni dio poslovanja hotela. U restoranima se generiše i do 35% prihoda jednog hotela dok istovremeno restorani predstavljaju i mjesta najvećeg troška u hotelskom preduzeću.

Automatski Mini Bar

 

Savremeni hoteli koji žele da optimizuju svoje troškove poslovanja i istovremeno podignu nivo kvaliteta usluge u svojim sobama na raspolaganju imaju razne tehnološke opcije kojima podspješuju prodaju pića i hrane u svom objektu.

iPad menu

iPad menu je novi, savremeni način za upotrebu iPad uređaja u svrhu digitalnog menija u restoranu. Na jako atraktivan način on omogućava da gosti vide sliku i opis ponuđenih jela, pića i selekcije vina.

Restoran

site-img84

Montora tim u ponudi ima najraznovrsniji izbor specijalizovanih Oracle restoranskih informacionih sistema.  Oracle je globalni lider u ovoj branši sa preko 250.000 restoranskih objekata širom svijeta.

Caffe bar

Montora tim u ponudi ima najraznovrsniji izbor specijalizovanih Oracle Caffe Bar POS i informacionih sistema. Oracle je globalni lider u ovoj branši sa preko 250.000 restoranskih objekata širom svijeta.

Beach & Clubs

Montora tim u ponudi ima najraznovrsniji izbor specijalizovanih Oracle Beach-Bar informacionih sistema. Oracle je globalni lider u ovoj branši sa preko 250.000 restoranskih objekata širom svijeta.

NAJNOVIJI PROIZVODI mTablet & mStation

 

mTablet & mStation su nasljednici WS4LX i KWS270 i proizvoda iz Mobile Oracle serije