RESORT HOTEL Micros-Fidelio softverski sistem

Resort hoteli su najčešći vid hotela na morskoj obali ili planini čije je poslovanje dominantno uslovljeno sezonskim karakterom posjete. Zbog toga ovakvi hoteli imaju specifičan način rada i zahtijevaju potpuno drugačiju poslovnu organizaciju od business tj. gradskih hotela. Samim tim i softverski sistem koji se koristi za upravljanje radom takvog resort hotela mora biti u punoj mjeri usklađen sa svim njegovim procedurama poslovanja. Crnogorski hoteli uglavnom spadaju u kategoriju resort hotela pa je i naša ponuda usmjerena u tom pravcu.

 

 

Micros-Fidelio softverski sistem je integralni skup programskih modula koji u cjelosti pokriva rad najrazličitijih vrsta resort hotela. Micros-Fidelio je višedecenijski lider na globalnom tržištu hotelskih informacionih sistema. Njihovi prozvodi predstavlju de-fakto standard za hotelsko poslovanje kako u svijetu tako i kod nas u Crnoj Gori.

 

Jedna od glavnih odlika Micros-Fidelio sistema je mogućnost integracije sa drugim važnim hotelskim sistemima. Na taj način vaš cjelokupan tehnički sistem u hotelu postaje integrisana cjelina koja vašem gostu pruža ugodan boravak u objektu a vašem osoblju maksimalno automatizuje sve opertivne radne procese. Investitoru pomaže da poveća prihode i maksimalno smanji troškove. Ne postoji niti jedna funkcija hotelskog poslovanja za koju Micros-Fidelio sistem već nema rješenje. Bilo da se radi o procesu prodaje kapaciteta ili kontroli rada vaših sobarica. To je razlog zašto gotovo svi najpoznatiji svjetski hotelski brendovi koriste Micros-Fidelio proizvode.

 

Montora tim vam nudi sve usluge vezano za planiranje, uvođenje i održavanje hotelskog sistema uključujući i usluge obuke vašeg osoblja. Za dodatne informacije pozovite naš Call centar na broj 19999.