Čime se bavimo?

Montora tim ima 20 godina ekspertskog iskustva koje se tiče specijalizovanih informacionih sistema.


Firma je porasla na izgradnji informacionih sistema u državnoj upravi na Oracle platform, održavanju istih, konsaltingu i specijalizovanoj Oracle edukaciji. Osim toga smo pioniri u postavci najsavremenijih informacionih sistema za hotele. Na vrijeme smo prepoznali značaj turizma za našu zemlju i željeli smo da ga podržimo implementacijom kompleksnih sistema koji prate sve segmente poslovanja hotela i ugostiteljskih objekata.


Preko 100 uspješno realizovanih projekata iz ove oblasti nam daju za pravo da kažemo da imamo rešenje za svakog klijenta koji želi da ide ukorak sa svetskim trendovima.


Montora je strateški Oracle partner od momenta nastanka firme . .

Strategija

Cilj kompanije je isporuka informaciionih sistema koji će omogućiti dostizanje poslovnih ciljeva naših klijenata. Spoznajom poslovanja korisnika i savremenim pristupom razvoju i uvođenju informacionih sistema, nastojimo postići rezultate mjerljive uspjehom naših korisnika na tržištu.

 

Montora sa klijentima ostvaruje dugoročno, strateško partnerstvo, sa ciljem podrške u svim fazama razvoja i uvođenja informacionog sistema. Posebnu pažnju posvećujemo kvalitetu naših proizvoda i usluga. Ispunjavanje potreba korisnika za dosezanjem poslovnih ciljeva u centru je našeg poimanja pojma kvaliteta informatičkog proizvoda i usluge.

Ako imate ili planirate projekat iz ove oblasti u Crnoj Gori onda je Montora Team prava adresa

na kojoj ćete riješiti sva pitanja i dileme u vezi sistema za upravljanje vašim poslovanjem, automatizaciju i kontrolu poslovnih procesa.

Partneri